Direktlänk till inlägg 4 oktober 2008

Brustna förhoppningar

Av utomjording - 4 oktober 2008 00:25

Världens bästa låt just nu heter Let down och är spår 8 på iSOLA:s album Loud alarms. Här kan ni beställa skivan, gör det!


Fan, jag blev så jävla glad i dag. En sak jag hoppades på såg ut att kunna bli verklighet. Några timmar senare gick planerna i kras. Sådant svider.


Let down passar hur som helst som soundtrack både nu och då, även om den kändes som en gladare låt tidigare i dag.

 
ANNONS
 
Sorrow

Sorrow

6 oktober 2008 23:09

Jeg har fått det for meg at favorittplata di er Isola. Hvorfor? Gamle og nye nick her og der, hva du siterer av tekster osv.. Stemmer det?

Uansett, det forundrer meg ikke at du har funnet en gruppe som heter iSOLA.. Jeg kan ikke si at jeg har hørt om dem før, men så følger jeg generellt dårlig med på musikkfronten utenom noen få norske band og selvfølgelig kent. I og med at iSOLAs album er til salgs via hjemmesiden til gruppa og ikke typ CDon (har ikke sjekka!), forundrer det meg ikke at jeg ikke har hørt, men heller ikke at du har. Er de virkelig bra? Hvorfor?

http://www.drsorrow.blogspot.com

 
utomjording

utomjording

7 oktober 2008 21:59

Jo men de är bra, jag lovar. Deras låtar säger något om hur det är att vara människa, kärlek, vänskap, längtan... tyvärr splittrades bandet för två år sedan och de blev aldrig några världskändisar, så det är inte konstigt att du inte har hört talas om iSOLA. Bandmedlemmarna bor, eller bodde, i San Marcos, Texas, USA, och bland deras inspirationskällor fanns Kent.

Isola är ofta den Kentskiva som jag håller som favorit, vilket förmodligen har en del att göra med att det var första Kentskivan jag köpte.

http://utomjording.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av utomjording - 22 november 2013 23:45

Sicken surrealistisk kväll det här blev.   Intet ont anande klickade jag mig in på en artikel om Otto Sjöberg på Resumés sajt. En artikel med rubriken "Bilden Otto Sjöberg hatar att älska". Kanske anade mitt undermedvetna något? Men mitt vanliga ...

Av utomjording - 13 oktober 2013 17:30

Jag är tillbaka i det militära. Jag upplever det som någon sorts repmånad. Lumpen har jag redan gjort. Andra soldater ska ut på en fältövning och jag tänker först att gruppen som jag tillhör inte omfattas av denna fältövning, att vi har andra uppgift...

Av utomjording - 16 september 2012 01:00

Kära läsare och icke-läsare. Ibland får man till det. Andra gånger får man inte till det alls. Att "få till det" kan syfta på en mängd olika saker, men den här gången handlar det om poesi, som jag försökt mig på att producera med jämna eller ojämna m...

Av utomjording - 10 juli 2012 15:45

På allmän begäran: bloggen är tillbaka! Åtminstone tillfälligtvis.     Vad ska man då blogga om efter ett antal månaders bloggtorka? Kanske om en viss festival med något besynnerligt namn i Värmland. Putte i parken. En lista är väl aldrig fel? ...

Av utomjording - 21 februari 2012 22:00


En helt vanlig dag, låt oss säga att det var en söndag, man går förbi frysdisken på Ica, och vad hittar vi väl där? Jo, fryst potatismos. Kanske inget konstigt med det. Finns ju fryst potatisgratäng, fryst rösti och fryst allt möjligt. Men fryst ...

Omröstning

Är blogg det nya twitter?
 Ja
 Nej
 Kanske

Fråga mig

26 besvarade frågor

Mina låtar

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ utomjording talar ut med Blogkeen
Följ utomjording talar ut med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se