Direktlänk till inlägg 10 september 2010

Rövarna i Tylösand

Av utomjording - 10 september 2010 23:30

Kungarna av Tylösand, som jag tidigare skrivit om, har haft premiär. Det dröjde inte många sekunder innan man fick se ett könsorgan, sedan fortsatte det i den andan, kan man säga. Alkohol i mängder, fyllebråk och bilder på en juckande röv. Och det blir värre i kommande avsnitt, lovar människorna bakom programmet.


Jag orkar inte bli upprörd över att ungdomar exponeras och exploateras på det här sättet. Och ärligt talat verkar samtliga deltagare vara riktiga stolpskott - det var väl ett kriterium för att få medverka i programmet. Jag menar, en av killarna springer runt och slickar gamla kärringar i örat när han blir full, en annan pissar i husets pool samtidigt som de andra deltagarna sitter i den, en tredje visar glatt upp sin juckande röv i tv (han hymlar inte med att målet med hans medverkan är att ligga med så många tjejer som möjligt).


Ja, och så har ju Ullared börjat också. Jag slökollade på första avsnittet. Precis som i den första säsongen finns säkert en hel del sköna karaktärer att skratta åt eller med. Och Morgan är ju där. Men det känns som att man har sett det mesta förut. Den första säsongen hade mycket av nyhetens behag över sig. Återstår att se om säsong två lockar lika många tittare.

 
 
Ingen bild

/M

11 september 2010 15:27

Jag kikade in i bloggen tillhörande en av deltagarna. En Jocke Berg. Jockiboi, eller vad han kallade sig. Jag hann se en onanibild, delar av en fyllevideo, bilder på nakna män i ett badkar och lite kvinnobröst. Sedan stängde jag ner fönstret. Sekunden senare lovade jag mig att aldrig se det där programmet. Det får vara för de närmast sörjande, det känns som om de där deltagarna förmodligen förtjänar varandra.

Tacka vet jag femmans mer intressanta lirare som Ola-Conny (bara namnet är en klassiker), Morgan, Kjell och Filip & Fredrik.

 
Ingen bild

utomjording

11 september 2010 19:29

Ha ha, jag var också inne på den där bloggen en kort stund. Han verkar ju inte ha alla hästar i stallet, för att uttrycka det milt. Att han kommer att utnyttja sitt nyvunna "kändisskap" till max kan man vara väldigt säker på. Och det riktigt tragiska är att det finns tjejer som är intresserade av den typen av killar.

 
sorrow

sorrow

12 september 2010 22:35

Bloggat och läst din.. :)

http://www.drsorrow.blogspot.com

 
Ingen bild

utomjording

12 september 2010 23:57

Trevligt att du är tillbaka på banan, Sorrow!

 
Ingen bild

/M

14 september 2010 15:25

Dr Sorrow is back on track. Det ska jag fira med "Lite sällskap" på Kanal 5 Play. Vem vill liksom INTE se Hans-Görans första dejt på 35 år? Nu kör vi, Tylösand släng er i väggen! :D

Du såg det förrsten igår, "Lite sällskap"?
Jag ska se "Ullared" sedan. Fin dag idag, hehe.

 
Ingen bild

/M

14 september 2010 16:37

På tal om Tylösandsgänget, som ditt blogginlägg kretsade kring, så verkar en Nemo (har inte sett programmet, men premiärkollade hans blogg nyss) inte ha någon lycka med sina arbeten och hobbys.

Han har fått kicken från ett dagis efter att ha bloggat lite för mycket och öppet om bl.a sex och alkohol, och fått indraget gymkort på ett gym efter att ha onanerat i solarierna. Även det uppdagades i hans blogg. Smidig Kille AB, haha.

 
Ingen bild

utomjording

14 september 2010 23:30

Ha ha, vilka idioter de verkar vara, det där Tylösandsgänget. Nemo var för övrigt den som satte på två tjejer redan i första avsnittet.

Japp, jag har sett både "Lite sällskap" och "Ullared" nu. Det förstnämnda på tv och det sistnämnda på nätet. Hans-Göran har helt klart mer stil och klass än Nemo & co.

 
Ingen bild

utomjording

15 september 2010 01:14

http://nemo.blogg.se/2010/september/vaga-alska-dig-sjalv.html

En relativt djup text om att älska sig själv... sedan, voilā: en bild som visar en av de mest smaklösa tatueringar man kan ha, texten "kuk" med tillhörande pil mot de nedre regionerna.

Kommer du förresten att hålla löftet att aldrig se programmet? Lite nyfiken verkar du allt vara... ;-)

 
Ingen bild

/M

16 september 2010 18:29

Jag måste tyvärr erkänna att jag idag såg delar av de två första avsnitten på nätet. Tvätten rullade,jag ville pausa bokläsandet och jag får tyvärr aldrig tillbaka den timme (eller vad det kan ha varit) som jag skummade/spolade/såg de båda avsnitten på.

Jag vet inte ens var jag ska börja, om jag ska börja, om jag ens vill börja. Så jag låter bli att kommentera idioterna och jag ska inte se mer av denna jävla sup-och-knull-dynga framöver. Det, min vän, har du mitt ord på.

 
Ingen bild

utomjording

16 september 2010 23:17

Ha ha, jag tror dig. Själv såg jag första avsnittet men har ännu inte sett det andra. Funderar på att se det nu faktiskt. Lite som när man inte kan låta bli att titta på en trafikolycka.

 
sorrow

sorrow

19 september 2010 23:02

Det er jo ikke konstig at han har "kuk" pluss pil tatovert nederst på magen. Så mange blondiner som han helt sikkert dater/ragger kan det være greit å putte på en tattis som forklarer fåren hvor staken sitter. Blondiner er jo som kjent ikke særlig smarte. Nemo er nok blond selv, for det er ikke hårfargen det kommer an på, mer på hva som hender (evt ikke hender) under lokkene..

http://www.drsorrow.blogspot.com

 
Ingen bild

utomjording

21 september 2010 01:58

Ha ha, ja, vid närmare eftertanke är nog den där tatueringen en bra investering.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av utomjording - 22 november 2013 23:45

Sicken surrealistisk kväll det här blev.   Intet ont anande klickade jag mig in på en artikel om Otto Sjöberg på Resumés sajt. En artikel med rubriken "Bilden Otto Sjöberg hatar att älska". Kanske anade mitt undermedvetna något? Men mitt vanliga ...

Av utomjording - 13 oktober 2013 17:30

Jag är tillbaka i det militära. Jag upplever det som någon sorts repmånad. Lumpen har jag redan gjort. Andra soldater ska ut på en fältövning och jag tänker först att gruppen som jag tillhör inte omfattas av denna fältövning, att vi har andra uppgift...

Av utomjording - 16 september 2012 01:00

Kära läsare och icke-läsare. Ibland får man till det. Andra gånger får man inte till det alls. Att "få till det" kan syfta på en mängd olika saker, men den här gången handlar det om poesi, som jag försökt mig på att producera med jämna eller ojämna m...

Av utomjording - 10 juli 2012 15:45

På allmän begäran: bloggen är tillbaka! Åtminstone tillfälligtvis.     Vad ska man då blogga om efter ett antal månaders bloggtorka? Kanske om en viss festival med något besynnerligt namn i Värmland. Putte i parken. En lista är väl aldrig fel? ...

Av utomjording - 21 februari 2012 22:00


En helt vanlig dag, låt oss säga att det var en söndag, man går förbi frysdisken på Ica, och vad hittar vi väl där? Jo, fryst potatismos. Kanske inget konstigt med det. Finns ju fryst potatisgratäng, fryst rösti och fryst allt möjligt. Men fryst ...

Omröstning

Är blogg det nya twitter?
 Ja
 Nej
 Kanske

Fråga mig

26 besvarade frågor

Mina låtar

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards