Direktlänk till inlägg 28 december 2010

Mauro gjorde kaos med dem

Av utomjording - 28 december 2010 02:30

Mauro & Pluras kök var ett sevärt program som gick på TV8 i våras. Inte för att jag tittade så mycket på själva matlagningen. Men gästerna och diskussionerna var intressanta och underhållande. Och så dracks det en del. Vissa drack tydligen mer än andra. Håkan Hellström avslöjar intressanta detaljer om premiärprogrammet, där han var gäst, i en intervju med Expressen:


- Men Mauro Scocco var ju så full... Han hade börjat dricka redan på morgonen, för att han var så nervös. Starksprit! Han var så berusad när vi kom att det var pinsamt. Han är världens roligaste person, men han var så ohövlig mot Lena Philipsson i det programmet att jag fick säga till honom flera gånger. Det var kaos.


Det här programmet måste ses igen... Vilken tur att det ligger kvar på TV8 Play!

 
 
Ingen bild

/M

28 december 2010 12:45

Oj, ja, nu måste programmet ses igen. Jag minns det som ett bra och trevligt program, men förmodar att TV8 klippt bort det mest oförskämda Scocco fick ur sig och de mer vingliga strapatserna om det nu förekom sådana saker.

Jag köpte förresten Färjan säsong ett (2-dvd) nyss på Ginza. En ynka, liten guldpeng (alltså blott tio spänn) i deras vinterrea, kan det vara värt. Samtliga tio avsnitt och ett icke sänt bonusavsnitt.

 
Ingen bild

/M

28 december 2010 13:07

Haha, jag ser det just nu, första reklampausen håller på nu. Scocco svamlar lite, hittar inte orden, går loss på Lena med fraser som "Vi är inte här för att sätta dit dig och "Det finns ju vissa saker vi inte ska ta upp ikväll". Eller något i den stilen. Och då har inte ens Håkan gjort entré och bevittnat sin del av spektaklet.

 
Ingen bild

utomjording

28 december 2010 14:27

He he, de verkar mycket riktigt ha klippt bort de värsta bitarna. Scocco ger ju trots allt ett relativt bra intryck i programmet. Vore riktigt kul att se den oklippta versionen av den inspelningen... Håkan kom ju också igång ordentligt efter ett tag, med lite hjälp av vinet.

Tio spänn för Färjan säsong ett? :O Jag tror jag slår till på en sådan jag också. 39 spänn inklusive frakt kan det ju vara värt. Färjan säsong ett är ju lite av realityseriernas Seinfeld. Originalet som gett inspiration till uppföljare som Ullared och Böda camping.

 
Ingen bild

/M

28 december 2010 19:30

Ja, när Håkan fick den där t-shirten så slog det slint, hehe.

Och du lär säkert hitta något mer än bara Färjan på Ginza, ganska stor vinterrea bjöd de på. Synd bara att de där båda lirarna som träffades genom Mumintrollens forum var i säsong två (är jag nästan helt säker på).

 
Ingen bild

utomjording

28 december 2010 21:48

Det blev Färjan plus ännu en tiokronors-dvd med extramaterial från High Chaparall. 49 spänn allt som allt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av utomjording - 22 november 2013 23:45

Sicken surrealistisk kväll det här blev.   Intet ont anande klickade jag mig in på en artikel om Otto Sjöberg på Resumés sajt. En artikel med rubriken "Bilden Otto Sjöberg hatar att älska". Kanske anade mitt undermedvetna något? Men mitt vanliga ...

Av utomjording - 13 oktober 2013 17:30

Jag är tillbaka i det militära. Jag upplever det som någon sorts repmånad. Lumpen har jag redan gjort. Andra soldater ska ut på en fältövning och jag tänker först att gruppen som jag tillhör inte omfattas av denna fältövning, att vi har andra uppgift...

Av utomjording - 16 september 2012 01:00

Kära läsare och icke-läsare. Ibland får man till det. Andra gånger får man inte till det alls. Att "få till det" kan syfta på en mängd olika saker, men den här gången handlar det om poesi, som jag försökt mig på att producera med jämna eller ojämna m...

Av utomjording - 10 juli 2012 15:45

På allmän begäran: bloggen är tillbaka! Åtminstone tillfälligtvis.     Vad ska man då blogga om efter ett antal månaders bloggtorka? Kanske om en viss festival med något besynnerligt namn i Värmland. Putte i parken. En lista är väl aldrig fel? ...

Av utomjording - 21 februari 2012 22:00


En helt vanlig dag, låt oss säga att det var en söndag, man går förbi frysdisken på Ica, och vad hittar vi väl där? Jo, fryst potatismos. Kanske inget konstigt med det. Finns ju fryst potatisgratäng, fryst rösti och fryst allt möjligt. Men fryst ...

Omröstning

Är blogg det nya twitter?
 Ja
 Nej
 Kanske

Fråga mig

26 besvarade frågor

Mina låtar

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards