Direktlänk till inlägg 30 april 2011

Read my lips

Av utomjording - 30 april 2011 03:45

Tidningar och nyhetsbyråer hyrde in läppläsare för att tyda vad William och Kate och den övriga kungafamiljen sa till varandra under fredagens bröllop i London. Och så var det mesta, för att inte säga allting, som kom över deras läppar totalt intetsägande. "Är du okej?"


Jag vet inte vilken reklamslogan som passar bäst för att beskriva nästa kuriositet, "Plötsligt händer det" eller kanske "När du får oväntat besök". Vad det handlar om är Fredrik Reinfeldts problem med brödrostar och hissar. När statsministern rostar bröd hemma i Sagerska palatset kommer brandkåren, när han åker hiss fastnar han och kommer för sent till viktiga utlandsresor. Nu ska huset renoveras för 15 miljoner (och givetvis inte bara på grund av brödrost- och hissproblemen).


Epic fail - där har vi den gemensamma nämnaren, de magiska orden som binder samman två till synes separata händelser och skapar ett sammanhang, en kontext, en slutsats. Några frågor på det?

 
ANNONS
 
Sorrow

Sorrow

2 maj 2011 21:11

Hva med at Obama måtte vise fødselsattesten sin fordi Donald Trump forsøkte å bestride hans tilhørighet til landet? Det er jo også en sak med minimal nyhetsverdi?

Forstår jeg innlegget ditt rett, eller er jeg selv skyldig i en epic fail? :p

http://www.drsorrow.blogspot.com

 
Ingen bild

utomjording

3 maj 2011 18:48

He he, sant!

Du tolkade inlägget ungefär som jag hade tänkt mig. Men nyhetsvärdet var inte huvudgrejen utan det var misslyckandet i båda fallen jag tänkte mest på.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av utomjording - 22 november 2013 23:45

Sicken surrealistisk kväll det här blev.   Intet ont anande klickade jag mig in på en artikel om Otto Sjöberg på Resumés sajt. En artikel med rubriken "Bilden Otto Sjöberg hatar att älska". Kanske anade mitt undermedvetna något? Men mitt vanliga ...

Av utomjording - 13 oktober 2013 17:30

Jag är tillbaka i det militära. Jag upplever det som någon sorts repmånad. Lumpen har jag redan gjort. Andra soldater ska ut på en fältövning och jag tänker först att gruppen som jag tillhör inte omfattas av denna fältövning, att vi har andra uppgift...

Av utomjording - 16 september 2012 01:00

Kära läsare och icke-läsare. Ibland får man till det. Andra gånger får man inte till det alls. Att "få till det" kan syfta på en mängd olika saker, men den här gången handlar det om poesi, som jag försökt mig på att producera med jämna eller ojämna m...

Av utomjording - 10 juli 2012 15:45

På allmän begäran: bloggen är tillbaka! Åtminstone tillfälligtvis.     Vad ska man då blogga om efter ett antal månaders bloggtorka? Kanske om en viss festival med något besynnerligt namn i Värmland. Putte i parken. En lista är väl aldrig fel? ...

Av utomjording - 21 februari 2012 22:00


En helt vanlig dag, låt oss säga att det var en söndag, man går förbi frysdisken på Ica, och vad hittar vi väl där? Jo, fryst potatismos. Kanske inget konstigt med det. Finns ju fryst potatisgratäng, fryst rösti och fryst allt möjligt. Men fryst ...

Omröstning

Är blogg det nya twitter?
 Ja
 Nej
 Kanske

Fråga mig

26 besvarade frågor

Mina låtar

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ utomjording talar ut med Blogkeen
Följ utomjording talar ut med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se