Direktlänk till inlägg 4 maj 2011

Flyg fula fluga flyg!

Av utomjording - 4 maj 2011 16:18

Dagens läskigaste nyhet hittade jag på TV4:s text-tv:


Ser du en humleliknande fluga som hovrar framför ansiktet? Vifta bort den eller spring så fort du kan. "Humlan" kan vara älgens nässtyng - en parasitfluga som av misstag sprutar in larver i dina ögon när den tror att du är en älg.


Flugan fanns tidigare främst i norra Sverige, men nu sprids den söderut. Jag som tycker att vanliga flugor och myggor kan vara jobbiga nog - nu ska man också tampas med flugor som sprutar in larver i ögonen!  


Förresten är det epic fail-varning på den där flugan. Den ger sig på människor eftersom den tycker att våra ögon med sin utåtstående form liknar älgarnas näsborrar.   

 
ANNONS
 
Ingen bild

/M

5 maj 2011 20:12

Äh, sluta larva dig nu.
Det där var bara så larvigt.
*trumvirvel*

 
Ingen bild

utomjording

5 maj 2011 20:49

Ja, och en fluga gör ingen sommar, he he... Kanske är den här nyheten förresten planterad av något flugsmälleföretag för att få upp försäljningen lagom till sommaren.

 
Sorrow

Sorrow

5 maj 2011 22:52

Jeg synes fortsatt at fästigen er skumlere. Den kan både bære borrelia som gir nerveskade og leddinflammasjon, og skogflåttencefalitt, en alvorlig hjernehinneinflammasjon.

http://www.drsorrow.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av utomjording - 22 november 2013 23:45

Sicken surrealistisk kväll det här blev.   Intet ont anande klickade jag mig in på en artikel om Otto Sjöberg på Resumés sajt. En artikel med rubriken "Bilden Otto Sjöberg hatar att älska". Kanske anade mitt undermedvetna något? Men mitt vanliga ...

Av utomjording - 13 oktober 2013 17:30

Jag är tillbaka i det militära. Jag upplever det som någon sorts repmånad. Lumpen har jag redan gjort. Andra soldater ska ut på en fältövning och jag tänker först att gruppen som jag tillhör inte omfattas av denna fältövning, att vi har andra uppgift...

Av utomjording - 16 september 2012 01:00

Kära läsare och icke-läsare. Ibland får man till det. Andra gånger får man inte till det alls. Att "få till det" kan syfta på en mängd olika saker, men den här gången handlar det om poesi, som jag försökt mig på att producera med jämna eller ojämna m...

Av utomjording - 10 juli 2012 15:45

På allmän begäran: bloggen är tillbaka! Åtminstone tillfälligtvis.     Vad ska man då blogga om efter ett antal månaders bloggtorka? Kanske om en viss festival med något besynnerligt namn i Värmland. Putte i parken. En lista är väl aldrig fel? ...

Av utomjording - 21 februari 2012 22:00


En helt vanlig dag, låt oss säga att det var en söndag, man går förbi frysdisken på Ica, och vad hittar vi väl där? Jo, fryst potatismos. Kanske inget konstigt med det. Finns ju fryst potatisgratäng, fryst rösti och fryst allt möjligt. Men fryst ...

Omröstning

Är blogg det nya twitter?
 Ja
 Nej
 Kanske

Fråga mig

26 besvarade frågor

Mina låtar

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ utomjording talar ut med Blogkeen
Följ utomjording talar ut med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se