Direktlänk till inlägg 16 maj 2011

It's the end of the world as we know it

Av utomjording - 16 maj 2011 17:00

Tack för den här tiden.

Ja, inte för att jag ska sluta blogga eller så.

Eller ska jag det? Kanske skriver vi alla på sista inlägget.

På lördag inträffar tydligen domedagen, exakt 7 000 år efter att Noak seglade ut med arken.

Harold Camping heter mannen som förutspår att hemskheter kommer att ske.


Han är onekligen exakt i sin profetia. Domedagen anländer runt 18.00 den 21 maj i form av väldiga jordskalv som börjar kring datumgränsen och sedan vandrar över jorden. De många naturkatastroferna den senaste tiden - från Haiti till Japan - ser Camping som ett tecken på vad som komma skall.
- Jag darrar när jag tänker på vad som kommer att ske. Så många kommer att dö.


Nämnde jag att gubben är amerikan? Eller att han tidigare förutspått att världens undergång skulle inträffa den 21 maj 1994? Men nu är han tydligen helt säker. På lördag är det dags.


Vad säger ni, borde man inte ha något slags uppesittarkväll den 20:e? I väntan på apokalypsen. Göra något galet medan tid är. Råna en bank, springa naken genom stan, ta första bästa flyg... Eller testa världens äldsta raggningsreplik: Vi ska alla en gång dö.

 
ANNONS
 
Sorrow

Sorrow

16 maj 2011 18:14

Da synes jeg at du skal springe naken gjennom stan. Og få for all del en kompis til å dokumentere det! Bildebevis fra alle vinkler! :P

Selv tror jeg at jeg skal forholde meg i ro og avvente situasjonen. Jeg har en togbillett på SJ 27. mai som jeg har tenkt å bruke.

http://www.drsorrow.blogspot.com

 
Ingen bild

KRM

17 maj 2011 23:07

Jag sitter nog uppe och har uppesittarkväll... Kan man, i värsta fall, dra ner till skyddsrummet när det börjar skaka... Har överlevnadspackningen färdig... Solen går väl upp i Kina? Så då brde väl jordbävningar börja där? Och det ger oss lite försprång iaf...

 
Sorrow

Sorrow

19 maj 2011 23:31

Det er forresten litt synd at sånne gærninger får folk til å slakte ned buskapen og ta livet av seg selv.. :/ Neeh. best å forbli en lykkelig uvitende ateist.

http://www.drsorrow.blogspot.com

 
Ingen bild

utomjording

20 maj 2011 00:02

Jag undrar vad Harold Camping själv har för planer för lördagen, och om han kommer att finnas tillgänglig för intervjuer på söndagen om domedagen trots allt inte har inträffat... Jag gissar att svaret på den den sista frågan är ett rungande nej.

 
Sorrow

Sorrow

20 maj 2011 21:13

Den som lever får se!?

http://www.drsorrow.blogspot.com

 
Sorrow

Sorrow

22 maj 2011 00:52

Woot woot! Vulkanutbrudd på Island!!!

http://www.drsorrow.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av utomjording - 22 november 2013 23:45

Sicken surrealistisk kväll det här blev.   Intet ont anande klickade jag mig in på en artikel om Otto Sjöberg på Resumés sajt. En artikel med rubriken "Bilden Otto Sjöberg hatar att älska". Kanske anade mitt undermedvetna något? Men mitt vanliga ...

Av utomjording - 13 oktober 2013 17:30

Jag är tillbaka i det militära. Jag upplever det som någon sorts repmånad. Lumpen har jag redan gjort. Andra soldater ska ut på en fältövning och jag tänker först att gruppen som jag tillhör inte omfattas av denna fältövning, att vi har andra uppgift...

Av utomjording - 16 september 2012 01:00

Kära läsare och icke-läsare. Ibland får man till det. Andra gånger får man inte till det alls. Att "få till det" kan syfta på en mängd olika saker, men den här gången handlar det om poesi, som jag försökt mig på att producera med jämna eller ojämna m...

Av utomjording - 10 juli 2012 15:45

På allmän begäran: bloggen är tillbaka! Åtminstone tillfälligtvis.     Vad ska man då blogga om efter ett antal månaders bloggtorka? Kanske om en viss festival med något besynnerligt namn i Värmland. Putte i parken. En lista är väl aldrig fel? ...

Av utomjording - 21 februari 2012 22:00


En helt vanlig dag, låt oss säga att det var en söndag, man går förbi frysdisken på Ica, och vad hittar vi väl där? Jo, fryst potatismos. Kanske inget konstigt med det. Finns ju fryst potatisgratäng, fryst rösti och fryst allt möjligt. Men fryst ...

Omröstning

Är blogg det nya twitter?
 Ja
 Nej
 Kanske

Fråga mig

26 besvarade frågor

Mina låtar

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ utomjording talar ut med Blogkeen
Följ utomjording talar ut med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se